Zahrada

Magazín

Závěrečná sklizeň cibule

Závěrečná sklizeň cibule

V září obvykle sklízíme cibuli vypěstovanou z výsevů. Správně sklizená a uskladněná cibule vám vydrží déle a nebude zbytečně podléhat hnilobě. 

Přečíst celé…

Znáte křen Wasabi?

Znáte křen Wasabi?

Zřejmě každý se již setkal s tímto názvem v souvislosti s japonskou pálivou delikatesou zelenavé barvy a někteří ji i ochutnali jako kořenící přílohu k sushi nebo sashimi.

Přečíst celé…

Pěstujeme lekníny

Pěstujeme lekníny

Nejoblíbenější vodní rostlinou jsou lekníny, které koření u dna a kvetou na hladině. Pěstují se v koších pro vodní rostliny. Nesvědčí jim náhlá změna teploty vody a nesnáší na listech neustálou spršku kapek.

Přečíst celé…

1 2 3 4 5 6 7

ČASOPIS ZAHRÁDKÁŘ